10 жовтня 2019 року в Актовій залі Українського союзу промисловців і підприємців відбулося засідання Круглого столу «Впровадження енергозберігаючих та ресурсоефективних технологій у переробній промисловості та АПК України: досягнення та перспективи».

Фото: https://www.facebook.com/pg/recpc.ua/

Організаторами заходу виступили Центр ресурсоефективного та чистого виробництва, УСПП та Українська аграрна конфедерація. Учасниками заходу стали підприємці, представники промислових підприємств та представники агропромислового комплексу України.

У ході дискусії обговорювались питання про ефективність використання матеріальних та енергетичних ресурсів на підприємствах АПК (скорочення витрат матеріалів та енергоносіїв, зменшення шкідливого впливу на довкілля за умов мінімальних витрат і коротких термінів окупності вкладених коштів), а також перспективи впровадження новітніх ресурсо- та енергозберігаючих технологій.

Представники Укргазбанку ознайомили учасників з фінансовими інструментами для реалізації проектів з енергоефективності на агропромислових підприємствах України.

Фото: https://www.facebook.com/pg/recpc.ua/

В обговоренні взяли участь представники Проекту ЮНІДО/ГЕФ «Впровадження стандарту систем енергоменеджменту в промисловості України».