Запрошуємо представників структурних підрозділів підприємств, що відповідальні за енергоефективність та енергоменеджмент, взяти участь в онлайн-вебінарі «Премія «Лідери енергетичного менеджменту»: правила та переваги участі», який відбудеться 20 січня 2022 року о 10:00 – 11:30 онлайн.

На вебінарі буде представлена інформація про Всеукраїнську премію «Лідери енергетичного менеджменту» та правила участі.

Програма нагородження Всеукраїнської премії «Лідери енергетичного менеджменту» є першою в Україні, яка відзначатиме досягнення підприємств щодо впровадження системи енергетичного менеджменту (далі – СЕнМ). Програма нагородження запроваджується Асоціацією «Європейсько-українське енергетичне агентство» за підтримки проекту UNIDO.

Ціль цієї Програми привернути увагу сектору виробництва до глобальних енергетичних та кліматичних проблем і продемонструвати численні переваги підвищення енергоефективності виробництва завдяки впровадженню СЕнМ. Також, програма Всеукраїнської премії «Лідери енергетичного менеджменту» ставить на меті популяризацію впровадження систем енергетичного менеджменту та підвищення енергоефективності в промисловості.

У Програмі можуть брати участь всі усі підприємства, які розташовані в Україні, незалежно від галузі та форми власності (державної, приватної або комунальної власності), група компаній, або окремі юридичні особи, які входять в цю групу компаній, а також їх підрозділи, філії та інші.

Для участі в Програмі нагородження підприємствам необхідно подати заявки, де будуть представлені приклади впровадження енергетичного менеджменту. Кожна заявка має містити інформацію щодо досвіду впровадження на підприємстві та переваги отримані для бізнесу від впровадження СЕнМ. Заявки будуть проходити процес відбору комітетом журі, яке складається з поважних експертів в системах енергетичного менеджменту, відповідно до ISO 50001.

За результатами оцінювання комітетом журі, будуть обрані переможці конкурсу – три великих підприємства, а також два малих та середніх підприємства. Переможці конкурсу отримають престижну відзнаку «Нагорода за досконалість» та сертифікати на послуги з енергоефективності вартістю від 7 500 до 15 000 $ США

Заявки приймаються до 28 березня 2022р.; переможці конкурсу будуть повідомлені та публічно оголошені в червні 2022 року під час урочистої церемонії.

Реєстрація на вебінар за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1W_TrUXaamCMSUPoVLmwLwwi Zgy3fW7mrK3OeZYlyO0YHrg/viewform

або за електронною поштою enms@euea-energyagency.org надіславши наступну інформацію: ПІБ представника підприємства, контактний телефон та назву підприємства.

У разі виникнення запитань, звертайтеся до координатора проекту з енергоефективності ЄУЕА – Валентини Гуч-Денисенко за номером телефону+380999724238 або електронною скринькою: huch@eueaenergyagency.org.