16 грудня 2020 р. відбулась онлайн-конференція «Екомодернізація української промисловості: від ресурсоефективності до циркулярної економіки».

Конференція стала звітною для Центру ресурсоефективного та чистого виробництва (РЕЧВ) –  були представлені досягнуті результати проєкту Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку UNIDO “Сприяння адаптації і впровадженню ресурсоефективного та чистого виробництва шляхом створення і роботи Центру більш чистого виробництва в України”, який виконувався в Україні 8 років.

На конференції були також висвітлені питання ресурсоефективності, циркулярної економіки і визначення їхньої ролі у формуванні екологічної та економічної політики держави.

Сергій Поровський, експерт з фінансування та політики енергоефективності Проєкту UNIDO/GEF UKR IEE взяв участь в якості спікера від проекту UKR IEE в онлайн-заході в панельній дискусії №1 “Ресурсоефективність – шлях до розвитку промисловості”.

Відеозапис онлайн-конференції “Екомодернізація української промисловості: від ресурсоефективності до циркулярної економіки” доступний за посиланням на YоuTube каналі Центру ресурсоефективного та чистого виробництва (РЕЧВ).

Захід організовано у рамках проєкту UNIDO “Сприяння адаптації та впровадженню ресурсоефективного та чистого виробництва шляхом створення і роботи Центру більш чистого виробництва в Україні” (за фінансування Швейцарії та Австрії) та програми «Європейський Союз для довкілля» (EU4Environment) (фінансується Європейським Союзом).